Over SmookyBBQ

Serious Outdoor Cooking

Welkom op de website van SmookyBBQ. SmookyBBQ is in 2020 onstaan uit een pure hobby en passie voor het koken op (open) vuur. Spelen met vuur is voor menig man een waar genot. Maar, wie zit er nu eigenlijk achter SmookyBBQ?

Mijn naam is Jeroen Tielen, geboren op 26 januari 1991 te Eindhoven. Ik woon samen met mijn lieve vriendin Julia in het dorpje Nuenen naast Eindhoven. Hier heb ik 2 jaar geleden een mooi huis kunnen kopen waar we nu met veel plezier wonen. De tuin is heerlijk ingericht om te kunnen genieten van de BBQ.

Op dit moment ben ik bezig met een Master Bedrijfskunde aan de Tias University in Utrecht. Verder ben ik werkzaam in het St.-Clemens-Hospital in Geldern, Duitsland. Hier werk is als Medisch Beeldvormende op de afdeling radiologie. Studeren in combinatie met werken is niet altijd even makkelijk, daarom is het ook zo heerlijk te kunnen ontspannen door de BBQ aan te steken.

Ik maak voor mijn ontspanning op dit moment gebruik van 2 verschillende BBQ’s. Voor de Low & Slow sessies maak ik met name gebruik van de Kamado Joe Classic 2. Op dit moment gaat mijn hart echter meer uit naar het koken op open vuur. De Quoco leent zich hier perfect voor en is een welkome aanvulling op mijn BBQ Imperium.

Met deze website wil ik jullie inspireren, met name met recepten en blogs, om het echte vuur in jullie naar boven te halen. BBQ is een way of life en deze wil ik graag met jullie delen.